Nieuwe Haagdijk 34   
4811 TE  Breda   

(076) 521 70 55   
info@geertkip.nl   


      

1 kg gegrilde drumsticks
Gegrilde drumsticks. Lekker bij elke maaltijd of als tussendoortje. Elke dag vers uit de grill.
Normale prijs: €8,95. Nu met EXTRA KORTING slechts
€ 6,95
geldig t/m 24 februari 2017

print waardebon
of toon deze aanbieding op uw mobiele telefoon in de winkel 
Deze aanbieding met EXTRA korting geldt tegen inlevering van de waardebon of op vertoon van deze pagina op uw mobiele telefoon bij geertkip.nl aan de Nieuwe Haagdijk 34 in Breda.


      

satébuffet Oosters buffet warm & koud buffet barbecue
Dol op saté­tjes? Dan is het saté­buf­fet echt iets voor u! Com­pleet met al­les wat bij saté hoort. Van­af 20 per­so­nen ver­zor­gen wij uw saté­buf­fet op lo­ca­tie. Lees meer.
Onze heer­lijke Oos­ter­se ge­rech­ten sa­men in een buf­fet, dat kan toch nie­mand weer­staan? Wij ver­zor­gen uw buf­fet van A tot Z op lo­ca­tie van­af 20 per­so­nen. Lees meer.
Geniet van een warm en koud buf­fet dat wij com­pleet ver­zor­gen op lo­ca­tie! Of re­gel uw buf­fet zelf met de kant-en-klare ge­rech­ten uit on­ze win­kel. Lees meer.
Zonnig? De perfecte tijd om lekker te BBQ'en! Haal zelf een schotel in onze winkel of laat uw barbecue geheel door ons verzorgen op locatie. Lees meer.


hors-d'oeuvre hapjes & tapas partypan fondue & gourmet
Met onze koude scho­tels zet u een com­ple­te maal­tijd op ta­fel. De aard­appel-basis heb­ben we in drie va­rian­ten: met vlees, ei of vis. Echt ge­nie­ten! Lees meer.
Tapas, ofwel een ruime keu­ze aan klei­ne lek­ker­nij­en. Lek­ker bij de bor­rel of als com­ple­te maal­tijd. Maak het ge­zel­lig met de lek­ker­ste hap­jes van Geert Kip... lees meer.
De warme balletjes van Geert... wie kent ze niet? Ze maken uw feest­je hele­maal com­pleet. En de party­pan houdt ze de he­le avond lek­ker warm. Lees meer.
Lekker fondueën of gour­met­ten, dat vindt toch ieder­een ge­zel­lig? Bij ons bestelt u scho­tels met de beste kip­spe­cia­li­tei­ten, kal­koen en di­ver­se wild­va­ri­an­ten. Lees meer.


      
maandaanbieding
maandaanbieding
maandaanbieding
internetaanbieding
complete rijsttafel Hollandse kipfilet gegrilde tv-sticks gegrilde drumsticks
complete rijsttafel voor 2 personen
nu voor €9,95
2 kg verse Hollandse kipfilet
nu voor €11,90
1 kg gegrilde tv-sticks
nu voor €6,95
1 kg gegrilde drumsticks
nu voor €6,95

Bovenstaande maandaanbiedingen zijn de gehele maand februari 2018 geldig. De internetaanbieding is geldig tot en met 24 februari 2017. Geldig zolang de voorraad strekt, dus op = op! Klik hier en bekijk alle aanbiedingen, ook alvast voor volgende maand (maart 2018).


      

lekker bij geert kip.

.