Nieuwe Haagdijk 34   
4811 TE  Breda   

(076) 521 70 55   
info@geertkip.nl   


      

500 g bami en 500 g ajam ketjap
500 gram Chinese bami goreng en 500 gram ajam ketjap. Voldoende voor 2 personen. Eet smakelijk.
Normale prijs: €9,70. Nu met bijna 30% KORTING slechts
€ 6,95
geldig t/m 21 oktober 2017

print waardebon
of toon deze aanbieding op uw mobiele telefoon in de winkel 
Deze aanbieding met bijna 30% korting geldt tegen inlevering van de waardebon of op vertoon van deze pagina op uw mobiele telefoon bij geertkip.nl aan de Nieuwe Haagdijk 34 in Breda.


      

satébuffet Oosters buffet warm & koud buffet barbecue
Dol op saté­tjes? Dan is het saté­buf­fet echt iets voor u! Com­pleet met al­les wat bij saté hoort. Van­af 20 per­so­nen ver­zor­gen wij uw saté­buf­fet op lo­ca­tie. Lees meer.
Onze heer­lijke Oos­ter­se ge­rech­ten sa­men in een buf­fet, dat kan toch nie­mand weer­staan? Wij ver­zor­gen uw buf­fet van A tot Z op lo­ca­tie van­af 20 per­so­nen. Lees meer.
Geniet van een warm en koud buf­fet dat wij com­pleet ver­zor­gen op lo­ca­tie! Of re­gel uw buf­fet zelf met de kant-en-klare ge­rech­ten uit on­ze win­kel. Lees meer.
Zonnig? De perfecte tijd om lekker te BBQ'en! Haal zelf een schotel in onze winkel of laat uw barbecue geheel door ons verzorgen op locatie. Lees meer.


hors-d'oeuvre hapjes & tapas partypan fondue & gourmet
Met onze koude scho­tels zet u een com­ple­te maal­tijd op ta­fel. De aard­appel-basis heb­ben we in drie va­rian­ten: met vlees, ei of vis. Echt ge­nie­ten! Lees meer.
Tapas, ofwel een ruime keu­ze aan klei­ne lek­ker­nij­en. Lek­ker bij de bor­rel of als com­ple­te maal­tijd. Maak het ge­zel­lig met de lek­ker­ste hap­jes van Geert Kip... lees meer.
De warme balletjes van Geert... wie kent ze niet? Ze maken uw feest­je hele­maal com­pleet. En de party­pan houdt ze de he­le avond lek­ker warm. Lees meer.
Lekker fondueën of gour­met­ten, dat vindt toch ieder­een ge­zel­lig? Bij ons bestelt u scho­tels met de beste kip­spe­cia­li­tei­ten, kal­koen en di­ver­se wild­va­ri­an­ten. Lees meer.


      
maandaanbieding
maandaanbieding
maandaanbieding
internetaanbieding
kip zonder bot kipshoarma complete rijsttafel bami en ajam ketjap
1 kg kip zonder bot in ketjapsaus
nu voor €7,95
1 kg kipshoarma
nu voor €7,95
complete rijsttafel voor 2 personen
nu voor €9,95
500 g bami en 500 g ajam ketjap
nu voor €6,95

Bovenstaande maandaanbiedingen zijn de gehele maand oktober 2017 geldig. De internetaanbieding is geldig tot en met 21 oktober 2017. Geldig zolang de voorraad strekt, dus op = op! Klik hier en bekijk alle aanbiedingen, ook alvast voor volgende maand (november 2017).
onze kipjokers... korting voor u!Met de kipjoker krijgt u korting of zelfs een product helemaal gratis. Lever uw kipjokers in vóór 1 december 2017... lees meer.


      

lekker bij geert kip.

.